Over ons

Home  >>  Over ons

VeganXL is handelsagent voor de meest prominente en exclusieve merken in plantaardige (vegan) producten. Deze producten worden door ons geselecteerd op de vraag van onze doelgroep, die wij goed kennen. Wij bieden een uitgebreid en betaalbaar assortiment aan voor zowel retailers als horeca.

VeganXL onderzoekt de markt naar vraag en aanbod, en heeft vele contacten met producenten van plantaardige producten. Hierdoor kunnen wij direct inspelen op nieuwe trends en vullen wij ons assortiment continu hierop aan.

VeganXL biedt niet alleen hoogwaardige plantaardige producten aan, maar zorgt tevens voor de promotie en marketing van de producten. Dit doen wij door middel van onder andere onze sterke positie op social media, maar ook via bijvoorbeeld beurzen en food-festivals.

Tevens verlenen wij advies op het gebied van overstap op meer plantaardige keuze binnen uw bedrijf. Wij beschikken over de kennis van de wensen en de vraag van consumenten die de overstap naar een plantaardig dieet willen maken.