Over ons

Home  >>  Over ons

Over ons

VeganXL is een jong en snelgroeiend bedrijf. We werken met een team van enthousiaste mensen die allen één doel voor ogen hebben: Bijdragen aan een betere wereld voor mens, dier en milieu.

VeganXL is handelsagent voor merken in plantaardige producten. Deze producten worden door ons geselecteerd om voor consumenten de overstap van dierlijke naar plantaardige eiwitten zo makkelijk mogelijk te maken. Door de keuze in betaalbare plantaardige producten in supermarkten, horecagelegenheden en dergelijke te vergroten, ligt een plantaardige levensstijl voor ieder binnen handbereik.

VeganXL is continue op zoek naar nieuwe producten om haar assortiment mee aan te vullen en gaat graag een fijne en betrouwbare samenwerking aan met uw bedrijf.

Onze kracht ligt bij de promotie en marketing van uw 100% plantaardige product. Wij beschikken over een sterke positie op social media en hebben goede contacten in binnen- en buitenland.

Tevens verlenen wij advies op het gebied van overstap op meer plantaardige keuze binnen uw bedrijf. Wij beschikken over de kennis van de wensen en de vraag van consumenten die de overstap naar een plantaardig dieet willen maken.